Tuncay Beyaz, Mercure Hotel Trabzon’a Genel Müdür Olarak Atandı

Tuncay Beyaz, Mercure Hotel Trabzon’a Genel Müdür aynı zamanda Yatırımcı Firmanın Turizm Operasyonlar Direktörü olarak atandı.

Tuncay Beyaz, Kasır Yapı Tekstil ve İnşaat A.Ş. Turizm Yatırımları Operasyon Direktörü ve Mercure Hotel Trabzon Açılış Genel Müdürlüğüne atandı.

Novotel Trabzon başarılı Genel Müdürlük deneyiminden sonra Beyaz, Kasır Yapı Turizm Yatırımları Operasyon Direktörü ve aynı zamanda Eylül ayında açılışı planlanan Mercure Hotel Trabzon Genel Müdürlük görevini de yapacak.

tuncay-beyaz2

Tuncay Beyaz

Yeni görevine atanan Beyaz, sektörde özellikle yurt içi ve yurt dışı deneyimine sahip olmasında önemli tecrübeleri ile tanınıyor. Karadeniz Bölgesi ve Trabzon’da önemli bir deneyim ve katkıları olan Beyaz söyle dedi; “Başarılar tek başına bir olgudan veya akıldaki birliktelikten çok ekip ruhu ve uyumu ile gelir’’ ilkesi ile amacımız bölgemize ve ülke turizmine katkı sağlamak olacaktır. Yeni başarılara imza atmak dolayısı ile bu misyonunun devamı olan, Eylül'de açılması planlanan yine ACCOR HOTELS bünyesinin güzide markası olan Mercure Hotel Trabzon, otelin Karadeniz’e, güzel Trabzon’umuza dolayısı ile ülke turizmine hayırlı olmasını diliyorum. Görevim Kasır Yapı Turizm Yatırımları Operasyon Direktörü olarak yeni yatırımlara ve projelerin koordinasyonlarını sağlamamanın yanında, aynı zamanda Mercure Hotel Trabzon oteldeki Genel müdürlük görevimi birlikte yürüteceğim.” dedi

mercure-hotel-trabzon-1-1024x682
Mercure Hotel Trabzon

Novotel Trabzon’da birçok ilklere imza atan, Genel Müdür Tuncay Beyaz personellerine özel olarak düzenlediği yaza veda partisi ile otel çalışanlarını ve ailelerini bir araya getirip, yaklaşık 100 personeli bulunan otelde çalışanlar ve ailelerini Departman Müdürleriyle birlikte servis yaparak muhteşem bir akşam düzenlemişti. Beyaz, işletmesine, personeline ve aşığı olduğu Trabzon şehrine bağlılığı ile tanınıyor.

Tuncay BEYAZ, Akademik eğitim alanında Atatürk Üniversitesi, Turizm ve Otelcilik Fakültesi, Turem ve Amerikada, uluslararası destek eğitimini tamamladı. Kariyerine 1989 yılında Antalya Lara Dedeman Otel’de uzun dönem Housekeeping departmaninda stajyeri olarak başladı. Sonrasında  İstanbul Peak Hotel’de Resepsiyonist olarak devam etti. The Marmara Taksim’de  F&B Garson olarak çalışırken, ABD’de Royal Carribean Cruise Line da elde ettiği iş imkanı ile, Merkez Portu Miami olan Şirkette 10 yıl çeşitli yöneticilik pozisyonlarında deneyim kazandı

Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve Asya’da birçok marka işletmede, sektörde marka olmuş pek çok isim ile tecrübeler edindi. 28 yıllık kariyerinde yaklaşık 17 ülkede, Otellerde ve Restaurantlarda önemli projelere ve başarılara imza attı.

Uzun dönem yurtdışı deneyimlerinden sonra Türkiye’ye dönerek, sırasıyla, Fairmont, Swissotel Göcek ve Bursa (Çelikpalas)’da Yiyecek ve İçecek Müdürü olarak çalıştı.

mercure-hotel-insaat-1024x768
Mecure Hotel Trabzon Eylül 2020’de Açılması Planlanıyor

Daha sonra Emekli Sandığı Otelleri olan; İzmir Swissotel  Büyük Efes de açılışında, F&B ve Convetion Operasyon Müdürü olarak 8 yıllık iş sürecinde birçok yurt içi ve yurt dışı açılış operasyonlarda görev aldı.

Tuncay BEYAZ, ACCOR Hotels’in, Novotel Trabzon’da Genel Müdür olarak 5 yıl görev yapmıştı. Beyaz, TUROYD YKÜ / Doğu Karadeniz bölge Başkanı, KATİD, Trabzon Valiliği Turizm konsey üyeliği, CDR, Universite eğitmen olarak görev yaparken birçok sosyal sorumluluk projelerine destek vermesi ile tanınıyor.

Kaynak: https://www.hotelrestaurant.press/