Trabzon’da flaş transfer

Trabzon’da turizm sektöründe önemli bir transfer haberi geldi. Novotel’de 5 yıl boyunca başarılı bir şekilde genel müdür olarak görev yapan, 28 yılda 17 ülkede turizm alanında tacrübesi olan Tuncay Beyaz ACCOR HOTELS bünyesinin güzide markası olan Mercure Hotel Trabzon’a Genel Müdür aynı zamanda yatırımcı firmanın Turizm yatırımlarının başına operasyonlar direktörü olarak atandı.
İşte Beyaz’ın sektör deneyimi, geçmişi ve yeni görevi ile ilgili bilgiler. Akademik eğitim alanında Atatürk Üniversitesi, Turizm ve Otelcilik Fakültesi bunun yanında Turem ve Amerika / uluslararası destek eğitimini tamamladı. Tuncay BEYAZ kariyerine 1989 yılında Antalya Lara Dedeman Otel'de uzun dönem Housekeeping departmaninda stajyeri olarak başladı sonrasında İstanbul Peak Hotel'den Önbüro / bellboy / Resepsiyonist olarak, The Marmara Taksim'de F&B Comi / Garsonu ve akabinde RCCL curise deneyiminide içine alan, 10 yıl süren, America Birleşik Devletleri, Avrupa ve Asya'da birçok marka işletmede turizmle ilgili marka olmuş pek çok isim ve işetlemede deneyim kazandı. 17 ülkede restaurant ve otellerde 28 yılda mesleği ilgili önemli gelişmelere de imza atma mutluluğunu yaşadı.

Uzun dönem yurtdışı deneyimlerinden sonra Türkiyede sırasıyla, Fairmont / Göcek Swissotel açılış dahil 3 yıl, Bursa Swissotel the Çelikplas FB Manager / EAM / Asst GM (Sson 2 yıl Emekli Sandığı Otelleri) pozisyonlarında 5 yıl, İzmir Swissotel Büyük Efes'de (Açılış dahil) F&B and Convetion operasyon müdürü olarak 8 yıl içinde bunun yanında bir cok farklı ülke de FRHI bünyesinde taskfoce görevlerinde bulundu. ACCOR Hotels, pre –opening Mercure Hotel Trabzon Genel Müdür / aynı zamanda mal sahibi şirketin Managing Director (Operasyonlar Direktörü) pozisyonuna transferinden önce 5 yıldan fazla bir süre Novotel Trabzon'da Genel Müdür olarak görev yaptı. Tuncay BEYAZ, TUROYD YKÜ / Doğu Karadeniz bölge başkanı, KATİD, Trabon Valiliği Turizm konsey üyeliği, CDR, Universite eğitmen ve bazı faliyetlerdede aktif görev yapmakta.

Tuncay Beyaz ve Başarı...
Tuncay Beyaz için ‘’Başarılar tek başına bir olgudan veya akıldaki birliktelikten çok ekip ruhu ve uyumu ile gelir’’ ilkesi ile bölge ve ülke turizmine katkı sağlamak, yeni başarılara imza atmak dolayısı ile bu misyonunun devamı olarak, 8 ay sonra açılması planlanan yine ACCOR HOTELS bünyesinin güzide markası olan Mercure Hotel Trabzon aynı zamanda yatırımcı firmanın Managing Direktörlüğü pozisyonu na atandı. Birikim yapmaktan çok, dünyadaki farklı kültürel yapıları otelcilik ve turizm odaklı sektörel yenilikler ve buna paralel vizyon gelişimi ile tecrübe edinmek için harcayanlardan olan Tuncay Beyaz evli ve 2 çocuk babasıdır.