Trabzon’a Kasır Yapı Tekstil ve İnşaat A.Ş. İş Birliği İle Yeni Bir Accor Hotels Dopingi

Dünya genelinde 5200 Otel, 39 Marka ve 300.000 çalışanı olan, dünyanın en büyük otelcilik zinciri Accor Hotels 12 sene önce faaliyete geçen Novotel Tabzon’dan sonra Mercure Hotel markasıyla ikinci atağını yapmaya hazırlanıyor.

mercure-hotel-trabzon-1-1024x682

Mercure Hotel Trabzon

Trabzon turizminde Novotel Trabzon markası ile oluşturduğu katma değeri, Kasır Yapı tekstil ve inşaat A.Ş iş birliği ile kuracağı Mercure Hotel Trabzon Markası ile pazar payını geliştirmeyi hedefliyor.

Bir Accor markası olan Mercure Hotel 62 ülkede 812 otel ile dünya turizmine katkı sağlamaktadır. Trabzon’da yapımına 2018 yılında başlanan Mercure Hotel, Trabzon havaalanına 3km mesafede olup , ana arter olan karadeniz sahil yolunda, Şehir ve Karadenizin eşsiz manzarasını ve Kardenizin tüm renklerini hissedeceğiniz bir lokasyona sahiptir.

Mercure Trabzon tasarlanırken, Dekorasyonunun her bir ayrıntısında karadeniz bölgesinin kültürü ile ilgili hikayelerin yansıtılması hedeflenmiş olan otelde, maksimum hizmet kalitesi hedefi ile başlanan bu yolculukta mercure Trabzon, konforlu , güvenli ve hijyenik bir mekanlarda misafirlerine yüksek tutkuya sahip bir deneyim sunmayı amaçlanmaktadır.

mercure-hotel-insaat-1024x768

2020 yılının son çeyreğinde bölge turizmine değer katmaya hazırlanan Mercure Hotel Trabzon bünyesinde; 28-48 -75 m2 değişken 215 oda, 1.000 m2 balo ve toplantı salonları, Karadeniz sahil yolu üzerinde, karadeniz ve şehir manzarası eşliğinde  moder ekipmanlar işe donatılacak Roof Fitness , yerel tatların uluslararası dokunuşlarla sanata dönüşeceği lobby lounge Restaurant / cafe ve 180 araçlık kapalı otoparkı bulundurmaktadır.

kasir-yapi2

KASIR YAPI TEKSTİL İNŞAAT  A.Ş. bünyesindeki SARE TURİZMCİLİK A.Ş. tarafından inşaatı hızla devam eden ACCOR Hotels Gurubunun markası MERCURE HOTEL TRABZON’da, otel bünyesinde birbirinden özel markaların buluştuğu mağazaları  ile buluşmak için gün sayıyorlar.

Kaynak: https://www.hotelrestaurant.press/